Vår erfarenhet är din trygghet

MCS – Mälardalen construction service

Vår affärsidé

Med det lilla företagets smidighet och närhet till kund kombinerat med koncernens kraftfulla resurser skapar vi möjligheter att effektivt driva byggprojekt inom energi, industri och fastighet.

Vår mission och våra värderingar

Vara en långsiktig och resursstark bygg- och servicepartner inom fastighet och industri med en företagskultur präglad av familjeföretagets goda relationer samt kommunikation, omtanke och sammanhållning.

Vårt resultat

Vi skapa värde för våra kunder genom att tillfredsställa ställda krav på kvalitet, leveranstider och ekonomi.

Senaste nyheter

Följ oss på instagram

MCS arbete vid nya Slussen rullar på successivt med nya utmaningar varje dag. Med över 1000 personer på plats varje dag, 24/7, så gäller det verkligen att vi samarbetar tillsammans. Vilket också ställer höga krav på framförallt säkerhet och samordning.

#bäckström #mcs #slussen #nyaslussen
Under Vätternrundan hade vi äran att få ha med proffscyklisten Tobias Ludvigsson i vårt team. Han började med mountainbike när han var 9 år och som 15-åring med landsvägscykling. På cykelgymnasiet i Skara började Tobias tävla med bra resultat och år 2011 fick han sitt första proffskontrakt. Tobias har tävlat i Tour de France, Vuelta Espana och Giro d'Italia. I år kom han på 2:a plats i SM i landsvägscykling.

För Tobias var det värdefullt att stötta Cancerfonden genom att cykla för Team Bäckström.

Tack för din insats Tobias! Vi i Team Bäckström är både stolta och tacksamma för att du ville cykla tillsammans med oss!
Vi på Bäckströms önskar er alla en fin midsommar!

"Vi är den innovativa samhällsbyggaren som skapar värde för framtida generationer"

#bäckströms #gladmidsommar
MCS